Elektriker i Stockholm

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Stockholm? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Stockholm med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Stockholm?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Stockholm. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Stockholm genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • jonas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation av 1 uttag med 4 st "hål" samt ett extra plaströr att köra fiber i allt ska vara i trapphuset....elcentralen sitter under trappan.
  samt har 3-4 uttag utan ström och 1 st takbelysning utan ström...verkar som tidigare ägaren borrat i ledningen i köket.
  önskar...
 • Katja bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra in ström till Tvättmaskin i badrum
 • Curt bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Ska öka amp i stolpen från 16 till 20 amp.
  Anmälan ska göras till Vattenfall
 • Elin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag behöver hjälp med att sätta upp en lampa som inte är köpt i Sverige med annorlunda montering/kontakt, jag behöver också sätta in en lampkotakt i taket i ett rum samt hjälp att byta spotlight i infällt tak.
 • Christer bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver hjälp att koppla in elektricitet till tvättmaskin. Finns dosa på väggen.
 • Helena bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej
  Vi behöver en elektriker för att installera el till vårt Attefalls hus på Flövik Hasselö utanför Västervik. Vi söker någon som helst har egen båt transport eftersom vi kanske inte kan vara där hela tiden. Det finns redan el på tomten i närliggande byggnader,...
 • Leatha bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hello there

  Buy all styles of Oakley Sunglasses only 19.99 dollars. If interested, please visit our site: sunglassoutlets.online


  To your success,

  Elektriker - offert och prisförslag på elfirmor
 • Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera eluttag utomhus

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.