Elektriker i Örebro

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Örebro? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Örebro med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Örebro?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Örebro. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Örebro genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har en fritidsfastighet i Flatvarp, Loftahammar där huvudströmbrytaren slår av når jag slår på varmvattenberedaren. Det har inte hänt tidigare år och det hjälper inte att jag inte har andra elinstallationer igång.
 • Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Fläktlampa och Spotlights har slutat fungera vilket sannolikt beror på att möss på vinden gnagt av elledningen på vinden
 • Per-Erik bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra en tändtråd till väggströmbrytare i en Skebolägenhet.
 • Håkan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra fran 3-fa, montera U-central i uthus + 3-fas uttag
 • peo bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  ska sätta in en luftvärmepump och behöver en egen kontakt strömbrytare
 • Albin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Finns el draget till köket, behöver nya eluttag! Samt installation av häll+ugn och el framdragen till kylfrys, micro och köksfläkt! Osäker på om våran nuvarande elcentral klarar av allt detta!
 • Joakim bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har en tomt med två byggnader som saknar el och behöver få det installerat.
 • Marie bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Uppgradera från 10 A till 16 A alt. 20 A. Byta ut och installera fler eluttag samt koll av befintliga kablar.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.