Elektriker i Malmö

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Malmö? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Malmö med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Malmö?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Malmö. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Malmö genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Jörgen bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har en fjällstuga i Tänndalen (Skarvrusätern) där jag skulle behöva ta bort de gamla elledningar som går till eluttag och strömbrytare. Det räcker med att de nya ledningarna dras utanpå väggar/tak. Jag vill också passa på att byta alla strömbrytare och de gamla eluttagen i...
 • Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Komplettering och omdragning av el i kök.
 • Ez bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vill montera två taklampor, en i vardagsrummet och en i köket
 • Erik bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag vill montera två eluttag på min inglasade balkong.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte och nyinstallation av proppskåp.
 • Ann-Christine bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej
  Jag behöver hjälp med att få en tvättmaskin installerad dvs el behövs dras fram och sen koppla in maskinen. Jag har även behov av att rörmokare kan hjälpa till med avlopp.
  Hoppas ni kan hjälpa mig. Jag är hemma på tisdag 6...
 • Andreas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av dimmerknapp/kåpa.
  Laga/byta ut elkontakt
 • Tommy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Pris förslag.
  Byte inkommande elcentral,Byte elcentral verkstad.
  Uppdelning fasbelasstning,Felsök i huset ingen ström i vissa uttag.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.