Elektriker i Linköping

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Linköping? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Linköping med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Linköping?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Linköping. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Linköping genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Mariana bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vill byta strömbrytare som har spruckit 3st har också några spotlights i vårat kök som ej fungerar.
 • bea bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  installation för pool. Det behövs två faser vardera på 10 amp. en till cirkulationspump och belysning och en till värmepump. Dra sladden längs med huset 55 meter. två sladdar eller alternativt en sladd och ha litet elskåp vid pumputrustning. hoppas min förklaring duger. mvh.
 • Edmond bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej! Jag planerar byta av elcentral och installera jordfelsbrytare i villan och vill ha en prisförslag. Tack
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver hjälp med att installera en ny spis i vårt torp, den gamla spisen är uråldrig så uttaget behöver moderniseras.
 • Cristian bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver flytta ett trefasuttag för spis i köket. Nu kommer strömmen ner från vinden och genom väggen från rummet brevid. behöver även installera ett nytt uttag till köksbänk samt få tre uttag i köket jordade. All draging görs med utanpåliggande kulo.
 • Berth bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  I badrummet finns tvättmaskin med fast installation. Jag vill byta till fast uttag med lock (2 st). Kökslampa över bord, önskar sladd från uttag i vägg (takhöjd).
 • Hanna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej! Har en gammal kristallkrona som har den gamla elen med tre ”taggar” och vet inte vilka som är jordade. Undrar vad det hade kostat och om det är möjligt för er att byta elen i den så den passar de byta uttagen?
 • Anneli bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut halogenlampor till led i 10 st spotlights under köksskåp samt montera in dimmer till taklampa

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.