Hitta elfirmor

Elinstallationer får bara utföras av elektriker som har kompetens inom det området som efterfrågas. Beroende på vilket arbete som ska utföras är det viktigt att rätt elfirma eller elektriker kontaktas. 

När det blir bestämt att ett jobb ska utföras är det bra att ta in offerter från olika elfirmor. Var noggrann att meddela om vilken typ av elektriker som efterfrågas. Är det en nybyggnation ska en installationselektriker kontaktas. För elinstallationer i företagslokaler eller industriverksamhet är det industrielektriker som gör jobbet. 

Elektriker med inriktning på svagström är specialister på mindre installationer såsom larm och IT. Det är oerhört viktigt att en elinstallation görs på korrekt sätt och därför är det bara professionella elektriker som får utföra elarbeten. Elfirmor finns i både i större städer och på mindre orter. Efterfråga offerter från olika företag för säker och bra elinstallationer.

Hur kan jag vara säker på att elfirman jag anlitar har rätt kompetens?

När du skickar in din offertförfrågan via vår tjänst kommer den att slussas vidare till vår samarbetspartner som har en stor databas av kompetenta och seriösa elfirmor. När dessa sedan hör av sig till dig med sina offerter får du samtidigt ta del av mer information om firmorna, exempelvis vilken certifiering de har samt omdöme från tidigare kunder. 

När det kommer till att anlita en elfirma är det mycket viktigt att du ska känna dig trygg genom hela processen, från den första kontakten till att arbetet avslutas.  

Vad kostar det?

Kostnaden för ett elarbete varierar beroende på typ av jobb och omfattning, därför är det svårt att ge en prisuppgift. Vi kan dock säga att ett vanligt timpris för ett elarbete är runt 500 kronor och uppåt. 

Att använda vår tjänst är helt gratis och utan förpliktelser. Det betyder att du aldrig är tvungen att anlita någon av de elfirmor som hör av sig till dig, men du får möjligheten att på ett enkelt sätt jämföra firmorna och deras priser mot varandra. 

Därför rekommenderar vi att du skickar in din offertförfrågan redan idag för att få reda på precis hur mycket ditt planerade elarbete kan komma att kosta!

Våra senaste förfrågningar

 • Thomas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation av elaggregat i bastustuga, kabeldragning till 3-fas
  Elaggregat. 1 lampapparatur inne plus en utanpå stugan.
  Samt ett eluttag 230V utanför pannrum plus ett dito uttag på altan.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Anna
 • Stefan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behov av att byta ut ett 10-tal gamla uttag som är från 60-talet samt att montera ca 4 uttag för taklampor.
 • Paul bad om offert för Bygg & hantverkare
  Nybyggd hall ca 6 kvm, ej gipsade väggar. Vi behöver 2 eluttag, uttag för taklampa, uttag utanför ytterdörr och utelampa.,
 • stefan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra nu ledning från huvudsäkringsskåpet till en ny panel plus några nya uttag ungefär 8st
 • Zoran bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hejsan
  Hjälper morsan med att få in en ny induktionsspis i köket. Men det visar sig att det saknas en nolla i kontakten. Undrar vad det skulle kosta att dra fram och installera en nolla. Det är ett radhus i Källby från 1974. Det är 3x...
 • Lisa bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver hjälp med att installera en ny spis i vårt torp, den gamla spisen är uråldrig så uttaget behöver moderniseras.
 • Anneli bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Mitt elbolag skulle byta elmätare och då märkte de att jag inte har några huvudsäkringar, så det måste jag fixa skrev de.
  Sen behöver jag kontakter till spisen,tvättmaskinen och till luftvärmepumpen.
  Och om det inte är mycket jobb som tex borra genom vägg, en utomhuskontakt....

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.