Hitta elfirmor

Elinstallationer får bara utföras av elektriker som har kompetens inom det området som efterfrågas. Beroende på vilket arbete som ska utföras är det viktigt att rätt elfirma eller elektriker kontaktas. 

När det blir bestämt att ett jobb ska utföras är det bra att ta in offerter från olika elfirmor. Var noggrann att meddela om vilken typ av elektriker som efterfrågas. Är det en nybyggnation ska en installationselektriker kontaktas. För elinstallationer i företagslokaler eller industriverksamhet är det industrielektriker som gör jobbet. 

Elektriker med inriktning på svagström är specialister på mindre installationer såsom larm och IT. Det är oerhört viktigt att en elinstallation görs på korrekt sätt och därför är det bara professionella elektriker som får utföra elarbeten. Elfirmor finns i både i större städer och på mindre orter. Efterfråga offerter från olika företag för säker och bra elinstallationer.

Hur kan jag vara säker på att elfirman jag anlitar har rätt kompetens?

När du skickar in din offertförfrågan via vår tjänst kommer den att slussas vidare till vår samarbetspartner som har en stor databas av kompetenta och seriösa elfirmor. När dessa sedan hör av sig till dig med sina offerter får du samtidigt ta del av mer information om firmorna, exempelvis vilken certifiering de har samt omdöme från tidigare kunder. 

När det kommer till att anlita en elfirma är det mycket viktigt att du ska känna dig trygg genom hela processen, från den första kontakten till att arbetet avslutas.  

Vad kostar det?

Kostnaden för ett elarbete varierar beroende på typ av jobb och omfattning, därför är det svårt att ge en prisuppgift. Vi kan dock säga att ett vanligt timpris för ett elarbete är runt 500 kronor och uppåt. 

Att använda vår tjänst är helt gratis och utan förpliktelser. Det betyder att du aldrig är tvungen att anlita någon av de elfirmor som hör av sig till dig, men du får möjligheten att på ett enkelt sätt jämföra firmorna och deras priser mot varandra. 

Därför rekommenderar vi att du skickar in din offertförfrågan redan idag för att få reda på precis hur mycket ditt planerade elarbete kan komma att kosta!

Våra senaste förfrågningar

 • Morteza bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Morteza Mirshafei
 • Karin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  "Modernisera" gamla ledningar och säkringar.
  Installera jordfelsbrytare och ljusvakter utanför huset.
 • Carina bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Ansluta spis, häll, diskmaskin, fläkt, bänkbelysning
 • Gunnar bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Önskar offert på installation av 2-3 utanpåliggande eluttag inne i en sommarstuga + ev. ett uttag utomhus.
 • Mariana bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Kolla om det finns någon ström i en elkabel som är gammal och nergrävd i min trädgård. jag gräver med maskin och grävaren måste vara säker på att den ej är ström i.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av transformator badrumsskåp, lagning av ett eluttag och byte av lampa.
 • Elina bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera en lampa som saknar stickkontakt
 • Eduardo bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver ny elmätare och strömmen jag har e-on
  service

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.