Elektriker i Helsingborg

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Helsingborg? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Helsingborg?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Helsingborg. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Helsingborg genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag undrar om jag kan få en offert:


  Det gäller byte av dimmer i min bostad (utseende eljo/schneider Trend, i reglad gipsvägg, hus byggt 2000). Se bilder för lättare förståelse.

  Idag finns 2 kretsar som styrs av en tudelad strömbrytare. ”Halva” strömbrytaren har dosdimmer till...
 • Fredrik Eng bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej!

  Behöver få ett eluttag bakom diskmaskin flyttat till skåpet bredvid och en dimmer i badrum har slutat fungera och behöver fixas. Vill också ha separat offert på ett antal extra eluttag i källaren/garaget. Villa från 1940-talet.
 • Greger bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Spisens induktionsplattor verkar variera i effekt alt.
  så är säkringarna för svaga ??
 • Fredrik bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej hej
  Jag har nyligen köpt ett fritidshus på Väddö (Björkö) som behöver få en generell översyn av all el samt även en del nyinstallationer och flytt / montering av uttag och strömbrytare. Huset är byggt på 80-talet med en tillbyggnad under 90-talet där tillbyggnaden har...
 • Karyn bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra el i nybyggt stenhus. Ca 400 kvm inkl garage.
 • Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera 3-fas kabel.
 • Lucas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi vill ha hjälp med att sätta upp en lampa i taket. Elen går i taket så vi måste veta att kroken inte borras där elen går, sen vill vi ha hjälp att borra i takkroken, förlänga elkabeln och sätta dit lister.
 • Erik bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag vill montera två eluttag på min inglasade balkong.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.