Elektriker i Helsingborg

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Helsingborg? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Helsingborg?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Helsingborg. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Helsingborg genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Johan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Koppla ur elnätet i en av lägenheterna i fastigheten. Fastigheten används nu som ett enfamiljshus och det känns onödigt att det finns två separata nät och mätare i huset
 • Jonatan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag önskar få hjälp med CAD-ritning över elen i det hus vi ska bygga i höst. Till det kan sen också utförandet av eldragning tillkomma.
 • Agnesa bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Elinstallation tvättmaskin i Linköping, vi har en gammal elkontakt som behöver uppdateras till en stickkontakt
 • Erik bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  installera en lampa i taket, behöver skruvas upp. Eluttagg finns i taket och sladd bewhöver dras till position där lampan skall hänga.
 • Viktoria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag skulle vilja sänka taket i mitt badrum och installera 3st dimbara spotlights.
 • Andreas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av dimmerknapp/kåpa.
  Laga/byta ut elkontakt
 • Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut bef strålkastare till led 4st
  koppla in tid o skymnings relä.
  Koppl in disel mack pump end el.
 • Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej har tre lampor som ska bytas ut till nya. En i badrummet och två i köket

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.