Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Elektriker i Gällivare

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Gällivare? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Gällivare med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Gällivare?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Gällivare. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Gällivare genom oss!

Våra senaste förfrågningar

Lisa bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Vi behöver hjälp med att installera en ny spis i vårt torp, den gamla spisen är uråldrig så uttaget behöver moderniseras.

Carolina bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Dra om el i villa
143+119 kvm hus
Inkl byte av elcentral

Emma bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Vi har 5 stycken gamla element (direktverkande el) som ska tos bort och eluttagen "pluggas igen". Stugan ligger i Bo Hage utanför Bettna

Magnus bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Byte av elcentral i fritidsfastighet på Muskö

Mohsin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Jag vill ha jordat eluttag för kökfläkt. Tidigare fanns det ingen kökfläkt men nu har vi nyligen lagt till kolfilterfläckt.

Jonas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Har rivit ett kök behöver hjälp med elen för 2 nya eluttag samt förmodligen dra om kablarna från proppskåpet då de är mer än 50år gamla.
Sedan även koppla in el till diskmaskin, häll och ugn

Tänkte även passa på att göra lite annat som man kunde…

Stig o Elsie bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Nedsäkring från 25 A till 20 eller 16 A

Amer bad om offert för El, tele & IT - Elektriker

Hejsan!
Elkontakterna i köket ovanför diskbänken är inte fastmonterade så när man sätter in en kontakt går det knappt sen när man tar ut kontakten får man hela el uttaget med sig. De är även en elkontakt i hallen som inte fungerar alls.

Lamapa i ett…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.